De Citit : Recomandări

Aromaroma – cafea si licori cu aroma de vorba

| 05 martie

Ce intelegeti printr-un loc care relaxeaza si imbie la vorba in acelasi timp?
Va imaginati probabil, ca si mine, fotolii comfortabile, intimitate, lumina difuza, culori calde, personal amabil, meniu imbietor.
De azi incepand eu voi defini acest loc prin Aromaroma.
O cafenea-ceainarie de care auzisem de multa vreme, dar pe care abia ieri am vizitat-o.

Cred ca Aromaroma are, in primul rand, o aroma de vorba. Am fost aici cu cea mai buna prietena a mea, responsabila chiar ea pentru "gasirea" cafenelei. Si, poate ca este stilul nostru inconfundabil de a ne lansa in dezbateri interminabile pe teme filosofice sau mai putin filosofice, dar in mod sigur si cafeaua sau ciocolata calda au avut o parte din merit. Caci dupa 4 ore nu ne mai plictiseam.
Se poate sa fie pur si simplu Aromaroma o cafenea cu aroma de vorba…

Care e atmosfera in Aromaroma si cum sta la capitolul design interior?
Aromaroma va asteapta intr-o vila veche din vecinatatea Cismigiului, in apropierea ptei. Victoriei.
Desi numele va poate duce cu gandul la nuante turcesti, potentialele asocieri sunt abia sesizabile. Cafeneaua are trei incaperi cu design tematic si culori pastelate diferite asociate: verde, roz si galben, pe care le puteti alege in functie de starea voastra de spirit. Camera verde este pentru dispozitii romantice sau pentru intalniri de afaceri, intrucat este mai retrasa si aici nu veti fi deranjati. Camera roz este pentru dispozitii boeme, pentru a savura o narghilea sau un ceai. Camera galbena sau cea mediteraneana este pentru buna dispozitie si discutii prietenesti la un pahar de cocktail. Lumina difuza intima este bonus in toate cele 3 camere pastelate.

Ce bem bun in Aromaroma?
Incaperi diferite, dispozitii diverse, delicii pe masura. Puteti savura in Aromaroma specialitati de cafea cu diferite siropuri si lichioruri, combinatii deosebite de arome, ceaiuri, sucuri, cocktailuri alcoolice si non-alcoolice si narghilea. Exista un meniu destul de variat pentru ciocolate calde deosebit de dense, cu gustul carora va veti putea delecta minute intregi. Din meniul cu ciocolate puteti alege un preparat cald minunat asa cum ati visat dintotdeauna: alba sau neagra, light sau nu, cu fructe, cu menta, cu rom, cu alte arome.

Suntem bine serviti in Aromaroma?
Chelnerul care ne-a servit nu pot spune ca mi-a atras atentia in mod deosebit. Singurul element frapant legat de el a fost sapca neagra pe care o purta pe ochi, in timp ce ne raspundea monosilabic. Motto-ul lui parea a fi sa nu deranjeze si sa serveasca ireprosabil. Oarecum asta a facut. Prin urmare, servire ok si nimic de reprosat, fara amabilitati de care uneori este nevoie.

Cash or credit? Care sunt preturile in Aromaroma?
Preturile sunt medii si raportul calitate-pret foarte bun. O cafea incepe de la 5 RON si poate ajunge la 12 RON in cazul specialitatilor cu sirop si lichior. Un vin fiert este 5 RON, un cocktail 12 RON, iar un ceai 8 RON.

Unde gasim Aromaroma?
Daca vreti sa testati sa imi spuneti daca si voi veti simti aceeasi aroma de vorba ca si mine, cafeneaua-ceainarie Aromaroma poate fi gasita la adresa str. Popa Tatu nr. 61, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0723973025.
CoolRank: 9.5/10
– design si atmosfera: 10/10
– meniu: 9.5/10
– servire: 9/10
– preturi: 9.5/10
articol publicat de raluk.ro.