Locuri : Kids

Diamond Kids gradinita & after school

Diamond Kids din Bucuresti – gradinita particulara si centru after school – educarea limbajului, activitati matematice, cunoasterea mediului, educatie pentru societate, activitati artistico-plastice, activitati practice, educatie muzicala, educatie fizica, limba engleza, germana, franceza, italiana, muzica, dans aerobic, pictura, modelaj, vizite la muzee, teatru, circ, opereta, gradina zoologica, gradina botanica, tabere tematice si plimbari in parcurile Herastrau sau Ciresari.
Gradinita Diamond Kids & after school are ca obiectiv dezvoltarea copilului dupa o Programa elaborata de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii care faciliteaza procesul de dezvoltare al prescolarilor.
Sediul gradinitei este un spatiu amenajat conform conditiilor de igiena, ofera un ambient placut si o dotare care raspunde cerintelor actuale.
Personalul didactic are grija de fiecare copil in parte, in functie de ritmul de dezvoltare al acestuia, de siguranta afectiva ce trebuie asigurata si de activitatea specifica varstei.
Obiectivul principal pe care gradinita Diamond Kids urmareste sa il atinga este acela de a pregati copilul pentru integrarea sa cu succes in mediul in care traieste, atat in institutiile de invatamant pe care le va urma, cat si in societate, atunci cand va deveni adult.