Locuri : Food

Restaurant Maxim

Pe strada General Berthelot, Nr.44, in centrul capitalei s-a deschis un nou restaurat – Restaurant Maxim.

Nascut intr-o casa boiereasca in dorinta de a oferi alternativa celor care cauta calitate, arome unice si servire ireprosabila, Restaurantul Maxim, isi surprinde clientii prin eleganta, rafinament si prin aromele mediteraneene atent si fabulos manuite de maestrul bucatar, Krishna Bohat.

Creat pentru a redefini o zona cu farmec a Bucurestiului de altadata, parcul Cismigiu, unde lumea buna iesea odinioara la promenada, Restaurantul Maxim este cel mai bun motiv de evadare intr-o oaza de relaxare si ospitalitate, fiind ideal atat pentru intalniri de afaceri, cine festive, intruniri si seminarii, cat si pentru cocktail party-uri, botezuri si nunti intime, punanad la dispozitie o terasa cu o capacitate de 80-100 de persoane si un interior elegant, intim si primitor.

Ceea ce scoate spatiul si serviciile din limitele banalului este insasi bucataria condusa de Krishna Bohat, un priceput maestru bucatar, cu o vasta experienta in bucataria internationala, care nu refuza nicio provocare si care gateste din suflet pentru clientii sai. Specializat la Taj Mahal, faimosul hotel din Mumbai, Krishna Bohat a lucrat ca bucatar si in Anglia si Caraibe.

Meniul Restaurantului Maxim surprinde prin diversitate si ofera clientilor sai printre cele mai savuroase preparate: Carpaccio de St. Jacques, piept de rata, caracatita cu cerneala de sepia, somon in crusta de susan. Insa ce ar fi o masa bogata fara un vin rosu frantuzesc, Chateau Grand Barrail-Larmazelle Figeac, Cabernet Sauvignon sau o masa usoara fara un magnific ChardonnayVionier Scurta Single Vineyard Dealu Mare.

Si pentru ca muzica si atmosfera schimba intotdeauna o cina savuroasa, la fiecare sfarsit de saptamana clientii Maxim se pot delecta cu acorduri si ritmuri de tango live.