Locuri : Food

1001 Nopti – Restaurant

In fiecare noapte Seherezada deapana o poveste. In punctual culminant se opreste. Pentru a afla deznodamantul , sultanul e obligat sa-I crute viata inca o noapte. Apoi, povestioara incepe o noua poveste. Asa este si 1001 Nopti. O sursa infinita de povesti delicoase.
Dar sultanii de azi nu au timp de povesti. Sunt sclavii vitezei. Traiesc pe repede inainte. Si totusi, se mai gasesc oameni care stiu sa isi ia un ragaz. Care isi acorda timp. Si apreciaza clipele de tihna si taifas. Astfel redevin stapanii lor. Pentru ei a fost inaugurat in peisajul bucurestean acest concept modern de leisure, de petrecere a timpului liber. Coplesitor de elegant, incredibil de accesibil.
Rafinamentul bucatariei libaneze este pus in scena de un décor magnific. Asa si merita. Este cea mai spectaculoasa si sanatoasa bucatarie cu iesire la Mediterana. Bogata in texturi, savori, arome si colori.
Decorul restaurantului creeaza o atmosfera relaxanta, somptuasa si intima. Poate reprezenta mediul perfect pentru mesele in familie, intalnirile de afaceri sau pranzul de zi cu zi.
Capacitatea 1001 Nopti Restaurant este de 100 locuri, spatiul fiind unul generos, aerisit, astfel incat lumea sa se simta in largul ei in orice situatie.
Bucataria libaneza este sinonimul bucatariei sanatoase din zona Mediteranei deoarece se bazeaza din abundenta pe fructe, legume, peste proaspat si fructe de mare in general, evitandu-se grasimile animale, puiul fiind preferat altor tipuri de carne. Pe langa prospetime si diversitate, popularitatea mancarii libaneze se datoreaza simplitatii si aromelor exotice.
1001 Nopti Restaurant ofera posibilitatea ca structura sa sa fie modificata si organizata in asa fel incat sa corespunda necesitatilor clientilor, putand reprezenta cadrul ideal indifferent de evenimentul pentru care va fi folosit.
Dupa desfatarea culinara, poti opta sa incerci 1001 Nopti – Lounge & Club

Capacitate – 100 locuri la mese / Servicii Home Delivery, Catering.
Plata cu card – VISA/ MASTER CARD

Rezervari – 0746. 17.11.11