Locuri : Cinema

Cinema Glendale Studio

Cinema Glendale Studio este locul ideal pentru a petrece alaturi de prieteni intr-o atmofsera linistita. Acesta este situat in centrul Bucurestiului in imediata apropiere a podului Cotroceni, fiind la doar 5 minute de statia de metrou Eroilor.
Spectatorii care aleg aceasta locatie beneficiaza de cele mai noi filme in format 2D/3D si sunt rasfatati cu consumatie gratuita din partea casei. In fiecare zi a saptamanii, acestia beneficiaza de popcorn nelimitat inclus in pretul biletului.
Pentru filmele 2D pretul biletului este de 15 RON, respectiv 20 RON pentru filmele 3D. In plus, la proiectiile 3D copiii, elevii si studentii beneficiaza de reducere, pretul biletului fiind de 15 RON, cu popcorn inclus.
Cinematograful se remarca nu doar prin atmosfera, ci si prin calitatea serviciilor oferite clientilor sai, de la fotoliile ergonomice proiectate special pentru relaxare in timpul vizionarii filmului, la calitatea proiectiei si serviabilitatea personalului.
Si pentru a face cat mai placuta asteptarea inceperii proiectiei, a fost amenajata o cafenea la intrarea in cinematograf, unde spectatorii pot savura o cafea aromata, sau diverse alte bauturi, asteptand sa inceapa filmul.
In plus, cinematograful ofera proiectii la cerere, petreceri private in cafenea si posibilitatea organizarii de conferinte, evenimente si festivitati.
Pentru mai multe detalii, vizitati www.glendale.ro sau cinemaglendale.wordpress.com. Rezervari la 021.316.32.86.