Locuri : Baruri

Beraria Hanul cu Tei

Beraria Hanul cu Tei are o capacitate de 250 de persoane si un design impresionant, iar fotografiile care ilustreaza scene ale Bucurestiului de altadata, dispuse pe pereti, iti creeaza senzatia unei calatorii in timp, in mijlocul anilor ’30. In acest ambient se pot savura mancaruri cu specific romanesc si diferite tipuri de bere.
Locatia spatioasa dispune si de mese cu draft incorporat, asezate pe butoaie, care pe langa faptul ca dau berariei un aer specific, ofera in plus posibilitatea fiecarui invitat sa fie propriul barman.
Beraria Hanul cu Tei este locul perfect unde sa urmaresti meciurile de fotbal, sa iesi la pranz cu colegii sau sa iti inchiei saptamana cu concerte de muzica live.
In prezent, Hanul cu Tei mai adaposteste restaurantul Embassy si mai multe galerii de arta, unde sunt pastrate obiecte de arta vechi, precum: piese de mobilier, lambriuri, tapiserii si covoare, tablouri, fotografii, albume, documente vechi, ceasuri, aparate de fotografiat si gramofoane, monede si decoratii sau icoane.
Hanul cu Tei a fost construit in 1833 de catre Atanasie Hagi, Gheorghe Polizu si Stefan Popovici, pe strada Lipscani si este unul dintre putinele hanuri din Bucurestii de alta data care mai pastreaza din caracteristicile si pitorescul vremurilor de atunci.

Adresa: Strada Lipscani, nr. 63-65, la etaj (intrare din strada Blanari)

http://www.facebook.com/berariahanulcutei2