Locuri : 18 Plus

HotAngels – Vip Zone

HotAngels reprezinta cel mai mare brand de saloane de masaj erotic din Bucuresti si din Romania. Vip Zone este unul dintre cele 4 saloane HotAngels care ofera servicii diversificate, de calitate, sunt locuri unde clientii gasesc un ambient intim si erotic unde profesionalismul, bunul gust, placerea clientilor si igiena sunt pe primul plan.

Maseuzele noastre ofera o combinatie intre masajul de relaxare cu o diversitate de tehnici pentru fiecare zona a corpului si masajul erotic cu tehnici de finalizare provenite din cultura thailandeza combinat cu tehnici occidentale care indeplinesc nevoile si placerile atat fizice si emotionale.

Serviciile oferite de brandul HotAngels sunt: masaj de relaxare, body masaj, masaj erotic cu una sau mai multe finalizari, masaj erotic dublu – realizat de doua maseuze, masaj pentru cupluri, masaj sado maso, petreceri private si in functie de cerintele si preferintele clientilor chiar si alte fantezii.

In fiecare zi va astepta cel putin 10 domnisoare nud din care puteti alege una sau mai multe pe gustul dvs.

Pretul unei sedinte de masaj incepe de la 120 lei cu o domnisoara nud si poate ajunge pana la 360 lei pe masajul erotic cu 3 domnisoare.

Pentru a putea viziona domnisoarele prezente la saloane, va recomandam sa accesati siteul www.HotAngels.ro, unde in sectiunea Galerie Foto, toate domnisoarele au fotografii reale.

Vezi si celelalte saloane HotAngels: Jade Palace, Thai Passion si Private Dolls.

Va asteptam non stop si speram sa reveniti cu placere.