Pareri

0 de voturi / 0,00 rating

Sunt 0 comentarii despre Parcul Herastrau

 

Parcul Herastrau

Adresa: Nordul Bucurestiului
Zona: Arcul de Triumf
Program: Luni- Duminica: non-stop

Descriere:

Parcul Herastrau din Bucuresti - parc cu gradina si lac, potrivit pentru plimbare si relaxare, activitatilor sportive, cu 2 teatre, pavilioane pentru expozitii, biblioteci, monumente, debarcadere, organizeaza evenimente tematice, concerte, cu baruri, cafenele, restaurante, terase.

Cel mai mare parc al Bucurestiului - situat in partea de nord a orasului pe o suprafata de aproximativ 110 ha.

Datorita dimensii apreciabile a parcului acesta a fost divizat in doua zone: una linistita, rezervata pentru odihna si cultura, si o zona destinata odihnei active, sportului si distractiilor.

In prima zona, cea a parcului Herastrau vechi, se afla doua teatre, doua pavilioane pentru expozitii, biblioteci, umbrar pentru lectura si sah, debarcadere, banci.

Partea destinata sportului si distractiilor a fost proiectata de catre arhitectul Visan si tehniceanul Mateescu, urmarind obtinerea unei uniuni armonioase intre cadrul natural si partea proiectata, tinandu-se cont si de arhitectura celeilalte zone a parcului.

Proiectele pentru acest parc au fost facute de arhitectii Pinard si Rebhun, iar aleile au fost proiectate de arhitectul Octav Dobrescu. Compozitia vegetala deosebita este opera arhitectului Fr. Rebhun.

Cuvinte cheie:

Parcul Herastrau    Bucuresti    arcul de triumf    parc    gradina    plimbare    relaxare    activitati sportive    teatre    pavilioane    expozitii    biblioteci    monumente    debarcadere    evenimente tematice    concerte    baruri    cafenele    restaurante    terase   

LOCATIE FAVORITA PENTRU:

Pe harta:

Pareri:

0 comentarii despre acest articol

Ai ceva de spus?

 
 

 

Bilete.ro

ACUM si in magazinele GERMANOS din toata tara!
 

J'ai Bistro

 

U-MAN

 

PlantMag.ro

 

Cele mai comentate

Cele mai votate

Cele mai vizitate