Pareri

0 de voturi / 0,00 rating

Sunt 0 comentarii despre Complex Adorianis

 

Complex Adorianis

Adresa: Sarcau 1
Zona: Sarcau
Telefon: 0259-328 577
Mobil: 0726 - 210 080, 0723 - 297 406
Website: www.complex-adorianis.ro
Tip: Pensiune
Facilitati: Aer conditionat, Grup sanitar, Parcare , Restaurant, Sala fitness, Tv

Descriere:Poate ati auzit si dumneavoastra de efectele benefice ale apei termale de la baile Sarcau. Va invitam sa petreceti câteva zile, saptamâni de neuitat aici.

Complexul Adorianis este situat în localitatea Sarcau, comuna Sârbi, jud. Bihor, la aprox. 36 km de Oradea. Complexul este format din doua pensiuni -Vila Rossa si pensiunea Adoriana-, fiecare de trei stele.

Camerele sunt spatioase, cu dotari moderne, fiecare cu baie proprie. Constructia moderna si mediul ambiental placut împreuna cu profesionalismul si amabilitatea personalului reprezinta garantia confortului dumneavoastra. Designul modern si de bun gust, inspirat din aerul familiar de acasa ofera tot confortul necesar pe tot parcursul sederii. Bazinele cu apa termala va ofera o adevarata evadare din cotidian.VILA ROSSA ofera tot ce va doriti pentru a deveni pensiunea dvs preferata. O superba vila de trei stele, inaugurata în 2008, care va pune la dispozitie un numar de 10 camere si doua apartamente elegante si confortabile.

8 camere cu pat matrimonial 2 camere cu 2 paturi (twin) 2 apartamente Facilitati: mobilier nou, modern, TV cablu, baie proprie, acces Internet

Meniul extrem de variat cuprinde retete cu specific românesc dar si din bucataria internationala.

Dispunem de o sala de conferinte unde se pot organiza în conditii optime diferite cursuri, întâlniri de afaceri, simpozioane, botezuri, reuniuni. Capacitatea salii este de 25 de persoane.

Pensiunea Adoriana de 3 stele acorda posibilitatea de a petrece momente de neuitat într-o ambianta intima si relaxanta prin intermediul elegantei, ospitalitatii, dotarii si serviciilor de care da dovada. Pentru a satisface cele mai exigente gusturi, unitatea dispune de un comfort deosebit.

Adoriana - pensiune cu 7 camere în total, disponibile 24/7, toate cu baie proprie la dispozitia dumneavoastra.

Cuvinte cheie:

complex adorianis    sarcau    vila rossa    pensiunea adoriana    baza de tratament    baile sarcau    accomodation    spa    szallas   

LOCATIE FAVORITA PENTRU:

Pe harta:

Pareri:

0 comentarii despre acest articol

Ai ceva de spus?

 
 

 

LightCinema

LightCinema
 

Cele mai comentate

Cele mai votate

Cele mai vizitate