Pareri

0 voturi / 0,00 rating

0 comentarii despre acest articol

 

XXL Dino Expo

Status: In festival
Acces: Bilete, Intrarea libera
Pret: 15 lei. Copiii pâna la patru ani beneficiaza de intrare gratuita
Organizator: Miro Circ Variete

Descriere:Expozitia a fost deschisa miercuri la ora 15:00 si va ramâne în Santul Cetatii pâna duminica 23 august. În aceasta perioada oradenii au ocazia sa admire cele 32 de exponate. Sase dintre acestea au fost realizate special pentru filmul „Jurassic Park”.

Expozitia prezinta replici în marime naturala ale celor mai mari animale de pe planeta. Acestea sunt confectionate din materiale speciale, precum latex si fibra de sticla. Avem exemplare din toate speciile. Cele mai impresionante creaturi ale colectiei noastre sunt dinozaurii din speciile Tyrannosaurus Rex, Saltasaurus, Diplodocus”, spune managerul expozitiei Mircea Robu.

Specii

În cortul instalat în Santul Cetatii poate fi vazut cel mai feroce dinozaur carnivor Tyrannosaurus Rex si cel mai mare dinozaur, giganticul Diplodocus, un erbivor de peste 30 de metri lungime si vreo 8 metri înaltime. În cadrul acestei expozitii vizitatorii mai pot vedea dinozauri din speciile Triceraptos, Parasaurolophus, Pistosaurus (supranumit si Vâsle) etc. Tot aici sunt expuse si fosile adevarate ale dinozaurilor care au stapânit Terra cu milioane de ani în urma. Câteva dintre aceste creaturi se misca si scot sunete.

Pe un ecran video, atât adultii, cât si copiii, pot urmari secvente din filmul „Jurassic Park”. Expozitia poate fi vizitata în cursul saptamânii între orele 15 si 21:30, iar în weekend între orele 11 si 21:30. Biletul de intrare este 15 lei. Copiii pâna la patru ani beneficiaza de intrare gratuita. Vizitatorii pot sa viziteze expozitia cât timp doresc, pot sa se filmeze si sa se fotografieze gratuit cu animalele. Organizatorii au amplasat si panouri informative. Publicul poate astfel sa afle istoricul confruntarilor acestor dinozauri, caracteristicile lor, viteza, puterea, agilitatea etc.

 

Sursa - www.bihon.ro

 

Cuvinte cheie:

jurassic park    dinozauri    oradea    santul cetatii   

EVENIMENT FAVORIT PENTRU:

Pareri:

0 comentarii despre acest articol

Ai ceva de spus?

 
 


 

Castiga in viteza cu Fastius Curier!

Livrare oriunde in Bucuresti in 2 ore.
 

LightCinema

LightCinema