Evenimente : Spectacole

Magic Național

Magic National, spectacol – concert, sambata, 12 ianuarie 2019, de la ora 20:00, la Teatrul National I. L. Caragiale, Sala Studio.

Regia: Ion Caramitru.
Scenografie: Florinela Popescu Farcasanu.
Muzică live: Emy Drăgoi, 3D Pro`ect, Jazz Hot Club Romania, Lucian Maxim.
Lighting design: Mircea Mitroi.
Sunet: Aurel Sima, Sorin Brehuiescu.
Scenotehnica: Vlad Stănescu.
Asistent regie: Cristiana Gavrilă.
Regizor scenă: Viorel Florea.
Lume, lume…. Naționalul râde, cântă și dansează într-un spectacol-eveniment, un concert teatral, un prilej de a vă întoarce către bucuria unei muzici mereu nouă și nostalgică. Cu un aer retro, dar pe ritmuri moderne, spectacolul-concert aduce pe scenă actori de marcă, fără mască, doar cu… muzica lor.

Vom descoperi o Edith Piaf cântată magnific de Anca Sigartău, o vom reîntâlni pe Tania Popa în fragmente pasionale din marele repertoriu rusesc, iar aerul Bucureștiului interbelic va răsuna în romanțele spuse misterios de Aylin Cadâr.

Medeea Marinescu și Marius Manole propun o călătorie artistică, ce ne va desprinde de cotidianul asurzitor și ne va conduce spre lumea muzicii calde și a cuvintelor șoptite.

Istvan Teglas, Eduard Adam și Lari Giorgescu vor spune povești de viață și artă… dincolo de cuvinte: pantomimă, improvizație, momente coregrafice.

Cei mai tineri actori din trupa Naționalului, Emilian Mârnea, Petre Ancuța și Florin Călbăjos vă vor surprinde cu cel mai scurt, vesel, ritmat concert, unde și-au luat ca parteneri câteva zeci de instrumente.

Amfitrionul și regizorul serii este Ion Caramitru… Și el ne promite o surpriză-muzicală în interpretarea sa.

În ianuarie, vă invităm la Magic National pe ritmurile pline de viață și de optimism inventate de Emy Drăgoi, muzicianul-lăutar supranumit în Franța… Regele jazzului la acordeon.

Bilete: 100 lei – Loja Oficială; 80 lei; 60 lei; 30 lei (reducere pentru elevi, studenți și pensionari).