Evenimente : Festivaluri

Fall in Love Festival 2020 – amanat

Cea de-a doua ediție a Fall în Love Festival va avea loc în perioada 4-6 septembrie 2020 la Palatul Mogoșoaia.

Fall în Love, cel dintâi festival al toamnei, va oferi 3 zile de concerte și de petreceri pasionaților de festivaluri, cu 1 zi în plus față de ediția precedentă, pentru a sărbători trecerea în noul sezon.

Pe durata celor trei zile ale evenimentului petrecute la minunatul domeniu Mogoșoaia, participanții se vor bucura atât de artiști și DJ-i care vor urca pe scenele festivalului, cât și de o serie de activități alternative, precum: instalații de artă și multimedia, jocuri, photo corner-e inedite, spații de relaxare în natură, plimbări pe marginea lacului, picnic pe pajiștile domeniului, sesiuni de dans, toate asezonate din plin cu delicii vizuale și culinare.

Prima ediție a Fall in Love Festival a avut loc între 31 august – 1 septembrie 2019, tot la Palatul Mogoșoaia, unde timp de două zile, peste 40 de artiști au urcat pe cele trei scene ale evenimentului, cu excepția unui singur artist. 

Abonamentele pentru Fall in Love Festival 2020 

Abonamente individuale pentru cele 3 zile de festival, acces general:  119 lei + taxe/ buc. pe www.bilete.ro și în rețeaua națională Bilete.ro.

Abonamente individuale pentru cele trei zile ale festivalului, cu camping pe durata evenimentului: 178 lei + taxe/ buc. pe www.bilete.ro și în rețeaua națională Bilete.ro.

  

Facebook event Fall in Love Festival 2020: https://www.facebook.com/events/2353207444787938/

Facebook page: https://www.facebook.com/fallinlove.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/fallinlovero/

Twitter: https://twitter.com/FallInLoveFest1

Website: https://fallinlovefestival.ro/