Evenimente : Concerte

Mircea Baniciu

Mircea Baniciu si trupa sa, joi, 27 aprilie 2017, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe.

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 27 aprilie, incepand cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

Mircea Baniciu este un nume de referinta in muzica romaneasca, care si-a inceput cariera ca solist vocal al trupei Phoenix lansand hituri nemuritoare. Ulterior si-a continuat activitatea solo si a lansat 4 albume, iar dupa ’90 a fondat trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix si 5 albume cu Pasarea Colibri.

Alaturi de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe si promite un spectacol select cu cele mai cunoscute piese din repertoriul sau.

Biletele pentru showul Mircea Baniciu & Band se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),  Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 80 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri);
– Acces General: 60 de lei, cu loc la masa in sala;
– Fara loc: 60 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.