Evenimente : Concerte

Luna Amara

Luna Amara, in concert, vineri, 28 aprilie 2017, de la ora 20:30, la Quantic Club.

Quantic vă așteaptă pe 28 aprilie începând cu ora 20.30 la un concert marca Luna Amară. Cu peste 16 ani de experiență în industria muzicală și cu numeroase succese, Luna Amară se încadrează perfect în peisajul celor mai bune trupe de rock alternativ din România.

Mesajul pieselor lor este puternic ancorat în social, iar versurile vorbesc exact despre “ceea ce vedem în jurul nostru, în societate, în medii mai intime sau în interiorul nostru, în sufletele noastre”.

Sunt o prezenţă constantă şi dorită de publicul larg, de aceea membri trupei Luna Amara au plăcerea să vă ofere ocazia de a vota melodiile preferate pe care doriţi să le auziţi în seara evenimentului.

Prețul biletelor este de 25 RON în presale și 30 RON în ziua evenimentului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Trupa din deschidere va fi anunțată curând precum și alte detalii despre concert. Fiți pe fază!