De Citit : Știri

Vampirul feroce din Amurg devine caporalul groazei in PANDORUM

| 09 octombrie

Cam Gigandet, vampirul sexy din prima parte a sagai Amurg/ Twilight, revine pe marile ecrane din Romania, in cel mai intens thriller al sezonului, PANDORUM. Cunoscut mai degraba pentru rolurile de baiat rau, Cam Gigandet nu se dezminte nici de aceasta data, victima atacurilor sale din PANDORUM fiind chiar Dennis Quaid, unul dintre partenerii sai de filmare.
Avandu-i pe Ben Foster, Dennis Quaid, Cam Gigandet si Antje Traue in roluri principale, PANDORUM duce suspansul la nivelul urmator, din 16 octombrie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Starplex, Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cinema City (Cluj si Iasi).
Experienta din Amurg a fost deosebit de importanta pentru cariera lui Cam Gigandet. ,,Saga Amurg mi-a deschis multe usi”, declara actorul. ,,A fost acel moment special care m-a adus acolo unde sunt acum si, datorita acestui film, primesc roluri la care nici nu m-as fi gandit vreodata. Cel al caporalului Gallo din PANDORUM este unul dintre ele si cred ca puteti sa va imaginati faptul ca pentru mine a fost o onoare sa lucrez impreuna cu Dennis Quaid”.

Groaza capata dimensiuni cosmice in PANDORUM, la bordul unei nave spatiale aparent parasite, doi astronauti isi revin dintr-un somn profund. Fara amintiri, complet dezorientati, cei doi nu isi mai cunosc identitatile si nici misiunea care i-a adus acolo. In intunericul camerei, singurele zgomote pe care astronautii le disting sunt niste bubuituri indepartate, undeva in bordul navei. In timp ce locotentul Payton (Dennis Quaid) il ghideaza prin statia radio, caporalul Bower (Ben Foster) se aventureaza in intuneric si, pe masura ce inainteaza, el descopera o realitate tragica: o entitate necunoscuta a inceput vanatoarea impotriva lor si a celorlalti supravietuitori, caporalul Gallo (Cam Gigandet) si Nadia (Antje Traue).

MediaPro Distribution prezinta terifianta poveste a astronautilor, in thriller-ul PANDORUM, din 16 octombrie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Starplex, Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cinema City (Cluj si Iasi).