De Citit : Știri

Sherlock Holmes ne saluta intr-un nou trailer

| 09 noiembrie

In ciuda zvonurilor si problemelor legate de lansarea noului film la care lucreaza Guy Ritchie – Sherlock Holmes, iata ca a fost lansata recent si cea de-a treia varianta a trailerului pentru aceasta pelicula.
Filmul trebuia sa fie lansat inainte de Craciun, insa, cateva probleme de perspectiva asupra filmului au impiedicat acest lucru. Reprezentantii studioului de film nu au fost de acord cu produsul pus pe masa de catre Guy Ritchie si l-au pus pe acesta sa-l includa in film si pe celebrul inamic, dusman de moarte al detectivului – profesorul James Moriarty, considerat a fi primul exemplu adevarat de raufacator, cu un intelect de temut.
Si, chiar daca Guy Ritchie a gasit repede solutia si l-a convins pe prietenul sau – Brad Pitt, sa accepte rolul, Warner s-a intors pe partea cealalta si a hotarat sa-l foloseasca pe acesta, insa abia in partea a doua a filmului.
Sa speram ca odata cu lansarea acestui nou trailer – care arata destul de bine, lucrurile au intrat pe fagasul normal si ca vom beneficia cat mai repede de noua productie a lui Guy Ritchie.
Fata de precedentul trailer, au fost introduse mai multe situatii/conflicte intre cei doi detectivi, mai multe explozii, focuri de arma si lupte corp la corp.
Vezi si tu trailerul…

Sursa: Empire Online, aceshowbiz.com, Hollywood Reporter.