De Citit : Știri

Sava, remixat de faimosul DJ Robbie Rivera

| 20 septembrie

DJ Sava este artistul momentului si autorul hitului verii, I Like (The Trumpet), aceasta fiind piesa cea mai difuzata in sezonul ce tocmai s-a incheiat. Se pare ca experienta de DJ de peste 20 de ani a lui Sava isi spune cuvantul, iar in toata perioada in care a animat atmosfera prin cluburile din tara a descoperit reteta pentru a lansa numai hituri.

Succesul piesei I Like (The Trumpet) depaseste granitele Romaniei, DJ Sava & Raluka fiind invitati tot mai des sa concerteze in strainate, piesa fiind deja licentiata in cateva tari europene importante.
Totusi, ascensiunea single-ului de succes I Like (The Trumpet) nu se opreste aici, Dj Sava avand in continuare realizari demne de lauda! De curand faimosul producator si cunoscutul DJ Robbie Rivera a remixat I Like (The Trumpet) intr-o maniera originala, fapt ce atesta calitatile incontestabile ale piesei si afirmarea sa pe piata dance internationala.
Robbie Rivera este un nume in industria muzicala de club avand lansate pana in prezent 3 albume si numeroase single-uri ce au ocupat pozitii fruntase in clasamentele de specialitate din toata lumea.
Teaser-ul remixului realizat de Robbie Rivera este disponibil pe Youtube, urmand ca premiera piesei sa aiba loc saptamana urmatoare.