De Citit : Știri

Românii vor să fie cât mai aproape de METALLICA

| 31 martie

Cel mai mare festival din România, cu un line-up de excepţie, Sonisphere Festival va avea loc în perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo, un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainement.

Biletele s-au pus în vânzare în exclusivitate prin Reţeaua Eventim.ro. Prima categorie epuizată este cea a biletelor Golden Circle (adică în faţa scenei) pentru a doua zi a festivalului, în care vor concerta METALLICA, Slayer, Megadeth, Anthrax şi Heaven and Hell. Conform predicţiilor de la începutul acestui an ale directorului executiv Eventim.ro, Valentin Vasiloiu, „românii tind să îşi schimbe obiceiurile de cumpărare şi fac eforturi pentru a-şi achiziţiona cât mai rapid bilete, asigurându-se astfel că îşi vor vedea artiştii favoriţi”.

Cele trei zile de festival sunt mai mult decât generoase în trupe rock de top, aşteptate cu nerăbdare de publicul general. Unii îşi doresc doar să fie acolo, alţii vor să fie în primele rânduri (vezi fanii METALLICA), alţii vor să savureze muzica şi show-ul păstrând un grad de confort cât mai ridicat. Pentru a satisface toate dorinţele şi gusturile, Eventim.ro a pus în vânzare şi bilete la categoria VIP pentru întreg festivalul. Acestea sunt disponibile începând de marţi, 30 martie, în Reţeaua Eventim.ro. Aşadar, puteţi vedea METALLICA, RAMMSTEIN, MANOWAR, Heaven and Hell, Slayer, Megadeth, Anthrax, Alice in Chains, Volbeat, Stone Sour, Mastodon ş.a.m.d. departe de aglomeraţie, având locuri confortabile în tribuna special amenajată.

Mai multe detalii despre bilete şi preţurile acestora: aici.

Reţeaua Eventim.ro cuprinde peste 400 de puncte de vânzare, dispuse pe întreg teritoriul ţării, cele mai importante dintre acestea fiind: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti, librăriile Humanitas şi site-ul www.eventim.ro, care oferă informaţii în timp real şi posibilitatea de achiziţionare a biletelor online, direct de pe planul de sală, punând la dispoziţia cumpărătorilor multiple metode de plată şi livrare.