De Citit : Știri

Rock City Open Air – paradisul rockerilor vine pe Dunare

| 16 februarie

Cel mai mare festival de rock din Romania se desfasoara pe durata a 4 zile si reuneste peste 60 de trupe in recital. Organizatorul este Metal Masters. Rock City Open Air va avea loc in perioada 20 si 23 august 2009, in apropiere de Fetesti, comuna Borcea, pe insula Ialomitei.
Cele patru zile de festival inseamna concerte pe doua scene mari, o scena a talentelor, plus toate distractiile pe care le poate oferi un spatiu atat de generos exploatat la maximum: plaja, gratar, terase, motociclism, paintball, biliard, pescuit, concursuri si petreceri.

Dintre trupele confirmate pana in acest moment mentionam: Agathodaimon, Amon, Amarth, Ancient Rites, Brainstorm, De Profundis, Eastern Front, Einherjer, Ghamorean, Hanzel Und Gretyl, Hollenthon, Moribund Oblivion, Sirenia, The Cold, Existence, The Revenge Project, Theatres Des Vampires. Lista nu se opreste aici.

Pretul biletelor porneste de la 270 de lei (12 februarie – 30 aprilie), creste apoi la 300 (1 mai – 31 iulie), 350 de lei (1 – 19 august) si 400 la intrare. Biletele se vand doar pentru toata perioada festivalului. In acest pret se ofera spatiu de campare, acces la dusuri si toalete ecologice.

Toti cei care cumpara bilete in perioada 12 februarie – 15 martie au transportul gratuit, asigurat de organizatori, din Bucuresti la locatia festivalului si retur.