De Citit : Știri

Premiera de gala a filmului Pescuit Sportiv

| 16 februarie

Joi, 12 februarie, la Cinema Studio, a avut loc premiera de gala filmului "Pescuit Sportiv".

Peste 300 de personalitati din industria cinematografica au aplaudat debutul in lung metraj al regizorului Adrian Sitaru si interpretarea actorilor Maria Dinulescu, Ioana Flora si Adrian Titieni.

"A fost o seara de film frumoasa, in care sala a ras si s-a simitit bine si cred ca este ceea ce trebuie sa se intample, de baza, la un film. Personal m-am simitit magulit ca la premiera am vazut regizori, actori, critici sau alti profesionisti din domeniu pe care ii respect si carora le-a placut filmul. E destul de emotionant sa-ti vezi primul film la o premiera cu atat mai mult cu cat acest film s-a nascut atat de greu si avea mai multe sanse sa moara decat sa existe. Eu mai mult visam decat speram sa-l vad distribuit pe marile ecrane din Romania, ce sa mai zic de alte tari unde deja a fost lansat", a declarat regizorul Adrian Sitaru.

Filmul poate fi vizionat incepand de astazi, in Bucuresti, la cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Cityplex, Studio, Union si The Light. In Bacau, filmul va rula in cinematograful Cinema City.

Din 6 martie, filmul va fi disponibil si in cinematografele Lotus din Oradea si City Cinema din Constanta.