De Citit : Știri

Peste jumatate din romance si-ar insela sotul cu Hugh Jackman sau Mircea Badea

| 29 martie

Femeile din Romania uita de fidelitate fata de partenerul de viata cand vine vorba de o aventura cu o vedeta. Potrivit unui sondaj de opinie realizat in perioada 15-26 martie, romancele sunt dispuse oricand sa isi insele partenerii daca vedeta preferata le apare in cale. Sondajul a fost realizat de kudika.ro pe un esantion de 6.678 de femei, dintre care 3.678 au raspuns online si alte 3.000 pe strada.
Conform studiului privind preferintele femeilor din Romania in materie de vedete, 63% dintre respondenti nu ar sta pe ganduri sa isi insele partenerul cu o vedeta, daca i s-ar ivi ocazia, in timp ce restul au declarat ca “in niciun caz” nu si-ar insela sotul sau iubitul. Desi romancele sunt apreciate drept femei cu valori morale ridicate, care nu isi risca relatia stabila pentru o aventura oarecare, lucrurile se schimba cand intra in scena barbati cu notorietate. Cele mai multe dintre femeile chestionate (36%) au declarat ca si-ar insela partenerul cu Hugh Jackman. Pe locul doi in preferintele romancelor se afla Mircea Badea, pentru care 24% dintre respondenti ar cadea in pacat. El este urmat de Leonardo DiCaprio (17%), Adrian Mutu (14%) si Stefan Banica (9%).
La intrebarea “pentru ce vedeta ti-ai parasi partenerul”, 33% dintre femeile chestionate l-au nominalizat tot pe Hugh Jackman. Un procent de 22% ar renunta la actualul partener pentru David Beckham si 19%, pentru Mircea Badea. Leonardo DiCaprio si Radu Valcan sunt vedetele pentru care 13% dintre persoanele chestionate si-ar parasi barbatii.
Majoritatea persoanelor intervievate s-au declarat dispuse sa faca un copil cu o vedeta daca aceasta i-ar cere. Si aici tot Hugh Jackman a intrunit cele mai multe voturi: 34% ar face un copil cu actorul australian, 23% cu David Beckham si 19% cu Mircea Badea. Pe lista vedetelor cu care romancele ar dori sa aiba un copil se afla si Radu Valcan sau Leonardo DiCaprio.
Persoanele care au raspuns intrebarilor studiului au realizat si portretul robot al barbatului perfect, format din trasaturi ale vedetelor preferate. Barbatul visurilor are ochii lui Johnny Depp, gura lui Hugh Jackman, parul lui Mircea Badea si aceluiasi Hugh Jackman. In ceea ce priveste statura, romancele au declarat ca si Leonardo DiCaprio sau Jean Claude Van Damme reprezinta modele de luat in seama.
Hugh Jackman a fost desemnat in 2008 drept cel mai sexy barbat in viata de catre revista People si se afla permanent in topurile internationale de acest gen. A detinut rolurile principale in filme precum Australia si Xman.
Johnny Depp a fost desemnat, de asemenea, cel mai sexy barbat din lume in 2010 de catre revista People. Depp a jucat in Piratii din Caraibe si Charlie si fabrica de ciocolata.
Mircea Badea a primit distinctia de “cel mai sexy star TV” in 2008 si este considerat una dintre cele mai influente vedete TV din Romania.
Leonardo diCaprio a frant multe inimi odata cu aparitia in “Titanic” si se afla de atunci in atentia tuturor realizatorilor de topuri mondene.
Adrian Mutu, printre cei mai sexy fotbalisti din lume in ianuarie 2010, este cu siguranta unul dintre cei mai ravniti sportivi din Romania.
Radu Valcan a fost considerat cea mai sexy vedeta din Romania in 2009, fiind premiat in acest sens de catre TV Mania.
David Beckham este nelipsit in topurile mondene, fiind cel mai sexy fotbalist din lume.
Stefan Banica a fost considerat, inca de la debutul in Liceenii, drept unul dintre cei mai sexy barbati din showbiz-ul romanesc.
Sursa: kudika.ro.