De Citit : Știri

Morissey lanseaza „Years of refusal” si in Romania

| 11 februarie

Albumul "Years of refusal", semnat de cantaretul britanic Morissey, va fi lansat si in Romania pe data de 16 februarie, anul acesta.

Cu imaginea unui dandy al pierzaniei, Morissey a creat inca o capodopera minutios aranjata, cu sonoritati decadente ce aduc in atentia ascultatorului subiectele preferate ale artistului: singuratatea, suferinta, dragostea, disperarea si speranta.

Pe "Years of Refusal" asistam la un opus al melancoliei creat parca special pentru cei ce au ramas nostalgici primelor albume Morrissey, cu toate ca de data aceasta artistul a introdus si cateva acorduri electronice pentru valorificarea pieselor compuse.

Morrissey, poate cel mai important artist britanic al generatiei sale, este considerat de critica de specialitate ca fiind un reprezentat marcant al rock-ului contemporan, facandu-se remarcat in special prin vocea sa puternica, piese de o complexitate remarcabila si versuri atent studiate ce imbina melodrama cu un usor umor britanic.

Primul single de pe album "I’m Throwing My Arms Around Paris" este o oda adusa singuratatii, un poem trist ce vorbeste despre o iubirea neimpartasita, o dragoste solitara adresata celor cu emotii intense.