De Citit : Știri

Dance on catwalk boutique with dana tanase ballerinas

| 19 iunie

Mereu m-am întrebat ce s-ar fi făcut Cenuşăreasa dacă nu-şi pierdea pantoful,  sau ce-ar fi făcut dacă pantoful nu era frumos şi prinţul nu ar fi devenit curios să o găsească pe acea fată care şi-a pierdut cel mai frumos condur? Oare pantoful i-a purtat noroc?
Totul începe ca o poveste, a fost odată ca niciodată croitor care croia cea mai frumoasă rochie de bal, dar mereu a existat şi un ciubotar care a construit cel mai potrivit condur. Accesoriile pe care le alegem pot înnobila sau pot schimba total aspectul unei ţinute.
Până şi ţinuta unei balerine prinde contur doar când aceasta îşi leagă cu graţie poantele, deci alegerea pantofilor într-o ţinută este la fel de importantă ca alegerea vestimentaţiei, de multe ori mai importantă.
În cazul ţinutelor de seară, pentru că suntem în plin sezon de evenimente,  purtăm sandale sau pantof decupat uşor în faţă în cazul rochiilor din mătase naturală, lungi sau scurte, textura materialului ne trimite cu gândul la sandale, mărimea tocului o alegem în funcţie de cum ne simţim mai bine şi în funcţie de forma piciorului, de recomandat să aibă puţin toc.
În cazul rochiilor din texturi mai grele cum ar fi taftaua shantung-ul , purtăm pantof stiletto. Cel mai uşor de purtat  este pantoful nude, este  şi se potriveşte cu orice tip de ţinută dar asta nu însemnă că nu putem îndrăzni să alegem culori şi combinaţii mai extravagante dacă ţinuta şi atitudinea ne ajută. De exemplu, o salopetă de mătase naturală de culoare neutră precum bej, grej, sau culori mai puţin puternice  putem purta accesorii în culori tari precum coraille, turquoise, verde smarald sau combinaţii de culori şi de texturi dar cu condiţia ca geanta / plicul să fie într-o cromatică mai discretă sau poate fi gold sau silver.
Deşi ştim că poate au curs râuri de sânge pentru pantofii noştri preferaţi care nu erau poate cei mai comozi pantofi, recomandarea mea este să-I căutaţi pe cei care sunt şi frumoşi şi vă asigură un anumit confort pentru că, mie personal, nu mi-au plăcut niciodată miresele care ascund sub rochia lor minunată o pereche de şlapi sau de balerini la un moment dat în timpul petrecerii.
Pentru o discuţie mai aprofundată despre cum să-ţi alegi ţinuta şi încălţămintea potrivită vă invităm cu braţele dechise în locul care ar putea semăna cu dresing-ul tău preferat, la evenimentul “DANCE on catwalk boutique with dana tanase ballerinas ” pe 19 iunie în Mall-ul Coressi.
Vă aşteptăm cu zâmbete, promoţii şi sfaturi şi să ne mai întâlnim, aşa ca fetele, În lumea noastră preferată.
Şi să nu uităm “Give a girl the right shoes, and she can conquer the world” Marilyn Monroe.