De Citit : Știri

“Mind trick” si ”Lemon Headphones” castiga Desperados Wild Tattoo Design Competiton

| 23 august

Concursul Desperados Wild Tattoo Design Competition, organizat de IQads, a ajuns la final. Castigatorii celor doua premii de cate 3.000 de lei sunt Bogdan Camburu si Ruxandra Oprea.

Tatuajul propus de Bogdan – Mind Trick – a reusit sa stranga cea mai mare medie dintre votul online (40%) si votul juriului profesionist (60%). Lucrarea sa reprezinta un individ care are “intiparita in minte” o petrecere nebuna, powered by Desperados.

Lemon Headphones, lucrarea inscrisa de Ruxandra, a fost cel mai cerut tatuaj la ADfel, 14 dintre participantii la eveniment aplicandu-si pe piele sarpele cu lamai care iau forma unor casti.

In concurs au fost inscrise 64 de lucrari, fiecare dintre ele incercand sa recreeze sau sa adauge elemente la universul petrecerilor nebune Desperados. Concurentilor li s-a cerut sa realizeze un design de tatuaj wild, in spiritul Desperados, si sa ilustreze cat mai bine lumea fantastica a petrecerilor fara ore de incheiere. Tatuajul trebuia realizat in culorile Desperados, adica rosu, galben, verde si negru. ”Personajele principale” ale lucrarilor inscrise au fost iguana, catusele, sarpele si berea cu gust de tequila.

Despre Desperados
Desperados este berea cu gust de tequila asociata petrecerilor nebune si distractiei. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii. Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi, isi elibereaza energiile in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau liber sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.

Despre ADfel
ADfel este un eveniment organizat de IQads si 24FUN care ofera in fiecare an o saptamana in care publicul traieste experiente inedite in jurul brandurilor. ADfel a ajuns la a sasea editie si a avut loc in perioada 15-21 august la Club Fabrica.

Despre IQads
IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania, inclus in portofoliul Blue Idea, din care face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

***

Links:
http://creator.iqads.ro/TatuajeleDesperados
http://creator.iqads.ro/TatuajeleDesperados/inscrieri