De Citit : Știri

Mariah Carey – beata pe scena la Palm Springs? – Video

| 07 ianuarie

Mariah Carey a starnit multa zarva cu discursul sau bizar, stupid si balbait, in seara de marti, la decernarea premiilor de la Festivalul International de Film de la Palm Springs.

Cantareata/actrita a castigat trofeul categoriei Breakthrough, pentru prestatia din filmul Precious, bazat pe nuvela Push de Sapphire.
Inainte sa-si inceapa discursul de multumire, actrita a fost foarte dezorientata si a spus: “Va rog sa ma iertati pentru ca sunt un pic.. aaa…”.
Cineva din audienta a strigat – “E beata!”, iar Carey a raspuns – “Daaa!”.
Putin mai tarziu, Sean Penn, in timp ce se afla pe scena pentru a prezenta un alt premiu, a zis: “Credeti ca tot ce se va intampla in seara asta va fi dat pe YouTube?”… Ei bine, da!
Vezi si tu materialele video:

Cantareata melodiei The Heartbreaker a impresionat criticii de film cu performanta sa in postura de asistenta sociala in Precious – un film despre drama unei adolescente din Harlem, abuzata sexual.
O fana declarata a romanului care a inspirat filmul, Mariah Carey a intrat in pielea personajului, incercand sa demonstreze ca dezastrul din filmul ei de debut – Glitter, a fost doar o intamplare.
Precious, produs de Perry si Oprah Winfrey, a impresionat criticii pe la toate festivalurile la care a participat in ultimele luni. Pelicula a facut furori la Festivalul de Film de la Toronto, unde si-a adjudecat premiul People’s Choice. De asemenea, regizorul Lee Daniels a castigat la categoria Breakthrough Director in cadrul Festivalului de Film de la Hollywood.
Sursa: blippitt.com, aceshowbiz.com, LoveFilm, Daily Mail.