De Citit : Știri

Madame Hooligan – prima trupa din SUA cu rezidenta intr-un club din Romania

| 08 februarie

Madame Hooligan devine trupa rezidenta la The Ark, urmand sa sustina lunar cate un concert in The Ark Underground. Propunerea a venit dupa succesul de care s-a bucurat show-ul acustic de saptamana trecuta, din deschidere la James Walsh.
Primul concert din aceasta serie va avea loc sambata aceasta, pe data de 12 februarie, publicul avand sansa de a-i vedea din nou pe scena pe Radu (voce si chitara), Felix (tobe), Austin (bas) si Ben (chitara) de data aceasta intr-un show electric, complet. Click pentru detalii concert.
“Suntem onorati de invitatie si in acelasi timp motivati de o noua provocare. O rezidenta este, din cate am inteles, un concept nou pentru cluburile din Romania. Eu personal pana acum am cantat in tara numai muzica mainstream. Acum e altceva, este muzica mai diferita, pentru oameni mai diferiti, asa ca ii asteptam pe toti cei care nu se regasesc in peisajul muzical din tara sa se alature grupului nostru de anti-eroi. Vom repeta experienta lunar si vom incerca sa individualizam fiecare show in asa fel incat sa vrei sa le vezi pe toate”, a declarat Radu Almasan, solistul MHOO.
Madame Hooligan a luat nastere la sfarsitul anului 2006 in Los Angeles, California, la initiativa lui Radu Almasan, remarcandu-se printr-un sound unic, ce imbina rock–ul alternativ cu neo – grunge si influente folclorice.
Click pentru mai multe detalii despre Madame Hooligan.
***
Click pentru cele mai recente stiri.