De Citit : Știri

Lil Wayne a filmat 9 videoclipuri intr-o saptamana

| 11 februarie

Rapperul, impreuna cu regizorul David Rousseau,mana sa dreapta – au realizat noua videoclipuri saptamana trecuta, fortati fiind de faptul ca Lil Wayne trebuie sa mearga la inchisore.

“Am filmat cateva clipuri pentru melodiile de pe compilatia We Are Young Money, de pe albumul care urmeaza a fi lansat – Tha Carter IV, precum si de pe urmatorul material discografic – Rebirth”, a declarat Rousseau.

Regizorul a primit directive clare de la casa de discuri Young Money, care i-a spus sa se concentreze pe Wayne si sa amane celelalte proiecte la care lucreaza.

“Stiam care este deadline-ul nostru. Incercam sa avem acoperire maxima pentru Wayne. Am filmat doar partile in care canta Wayne, iar restul le vom termina in urmatoarele doua saptamani”, a mai spus David Rousseau.

Executare pedepsei de un an de inchisoare – pentru posesie de arme, a fost amanata pana pe data de 2 martie, pentru a-i permite rapper-ului sa-si rezolve problemele cu dintii.

Lil Wane a pledat vinovat in octombrie pentru posesie ilegala de arme, spunand ca are in autocarul sau de tur o arma semiautomata de calibru 40. Politisti au gasit arma in iulie 2007 dupa un concert sustinut de Wayne in Manhattan.

Datorita duratei scurte a sentitei artistului, Wayne va putea fi eliberat in 8 luni de zile pentru buna purtare – ceea ce inseamna ca in octombrie va putea urca din nou pe scena.

Lil’ Wayne a atins faima cu albumul The Carter din 2004, caruia i-au urmat The Carter II (in 2005) si The Carter III (in 2008), piesa cu cel mai mare impact la public fiind Lollipop (2008). In a doua jumatate a anului 2009, Lil Wayne a lansat numeroase melodii alaturi de artisti cunoscuti precum: Kanye West, T.I., Drake, Trey Songz, Jay Sean, Eminem, Madonna, Britney Spears.

Sursa: Showbiz Spy, digitalspy.co.uk.