De Citit : Știri

Liam Gallagher vrea sa infiinteze o trupa noua, de rock’n’roll

| 27 octombrie

Oasis nu mai exista! – a fost declaratia socanta a lui Liam Gallagher, imediat dupa ce fratele sau Noel a parasit trupa si a declarat ca vrea sa inceapa o cariera solo.
Cu toate acestea, Liam are de gand sa infiinteze o noua trupa, in 2010. "A scapa de toata nebunia cu Oasis va fi un lucru bun. Spre deosebire de fratele meu, eu nu voi lansa o cariera solo.. Vreau sa fiu intr-o trupa. Va fi cu siguranta o trupa de rock’n’roll", a declarat vedeta in varsta de 37 de ani.
Pana in 2010 insa, fanii lui Liam mai au de asteptat, mai ales ca artistul are de gand sa-si ia o pauza. “Pentru moment ma voi relaxa, voi lua o scurta pauza cu muzica. Pana anul viitor nu vreau sa aud de industrie. Cat despre Oasis, va ramane cea mai frumoasa perioada din viata mea", a marturisit acesta.
“Am muzica in sange. Sa vedem ce va iesi. Poate sa fie un esec, dar nu poti sti niciodata daca nu incerci”, a mai adaugat Liam Gallagher.
Noul proiect muzical nu ii exclude pe ceilalti membri Oasis – chitaristul Gem Archer, basistul Andy Bell si tobosarul Chris Sharrock. Liam a declarat pentru The Times ca este posibil sa infiinteze o trupa impreuna cu acestia.
Cu toate acestea, presa britanica sustine ca ceilalti membri ai trupei sunt in cautarea altor proiecte. “Se stia ca Noel Gallagher va renunta, iar ceilalti membri ai trupei au anticipat asta cu mult inainte ca el sa plece. Unii au deja inceput sa-si caute ceva nou”, au delcarat sursele citate de Daily Mail.
Liam Gallagher a infiintat trupa Oasis in 1991, alaturi de Paul Arthurs, Paul McGuigan si Tony McCaroll. La scurt timp, trupei i s-a alaturat Noel, care a devenit si compozitorul principal al Oasis. In prezent, fratii Gallagher erau singurii membri ai trupei ramasi inca de la infiintarea grupului.
Noel Gallagher a plecat din trupa pe 28 august in urma unei altercatii cu fratele sau Liam, care a avut loc cu putin timp inainte de concertul programat la festivalul Rock en Seine din Paris. Liam i-a strigat lui Noel ca nu mai este fratele lui, iar plecarea acestuia din urma a dus la anularea concertului de la Paris si a tuturor showurilor din turneu. In seara altercatiei, Noel Gallagher a declarat, pe site-ul oficial al trupei, ca nu mai poate continua sa lucreze cu Liam. O zi mai tarziu, chitaristul si "creierul" Oasis a revenit cu un mesaj mai detaliat, in care isi explica plecarea invocand "intimidarea verbala violenta" indreptata contra lui si a apropiatilor sai.
Si, colac peste pupaza, actrita Patsy Kensit a dezvaluit faptul ca fostul sau sot, Liam Gallagher, este tatal unui copil, rezultat in urma unei relatii extraconjugale. Patsy sustine ca infidelitatile lui Liam, in timpul celor trei ani de mariaj, au fost extrem de numeroase, dar stie sigur ca acest copil a fost conceput in timpul unei calatorii pe care cantaretul a facut-o la Los Angeles, la doar o saptamana de la casatorie. Mama fetitei, pe care o cheama Molly si are doi ani, este Lisa Moorich, 26 de ani, o fosta iubita de-a lui Liam.
Sursa: femalefirst.co.uk, Scotsman, Daily Mail, BBC, Contact Music, News of the World.