De Citit : Știri

Les Elephants Bizarres vor urca pe scena Exit Festival, in Serbia

| 24 iunie

Vara aceasta va aduce o noua premiera pentru membrii Les Elephants Bizarres care, pe 11 iulie, vor urca pe scena Exit Festival din Novi Sad, Serbia, devenind una dintre putinele trupe romanesti care bifeaza o prezenta la un festival international de muzica dincolo de hotarele tarii. La doar o saptamana dupa show-ul de la Exit, “elefantii” vor reveni in fata publicului roman urmand a concerta in cea de-a doua zi de Ciuc Summer Fest.

Dupa un show ce s-a bucurat de un extraordinar succes la B’ESTFEST 2009, membrii Les Elephants Bizarres s-au facut remarcati la nivel international, anul acesta bucurandu-se de includerea trupei in programul Exit Festival din Serbia, unde vor concerta pe data de 11 iulie, prezenta lor la Exit fiind intermediata de agentia Livehouse. Trupa, cunoscuta pentru sound-ul de indie-alternativ combinat cu influente punk, este printre singurele nume autohtone ce s-a bucurat de experienta unuia dintre cele mai mari festivaluri din estul Europei, alaturi de The MOOoD, grup ce a concertat in cadrul editiei de anul trecut a festivalului, pe aceeasi scena cu Mando Diao. Aflat la cea de-a unsprezecea editie, Exit Festival a ajuns sa fie cunoscut ca unul dintre cele mai mari festivaluri ale Europei de Est. Alaturi de Les Eelephants Bizarres, line-up-ul acestui an este completat de nume precum Missy Elliot, David Guetta, Royksopp, Mika, Placebo si multi altii, festivalul desfasurandu-se pe sapte scene in perioada 8-11 iulie, in orasul Novi Sad din Serbia.

Les Elephants Bizarres se vor alatura la Exit Festival unor artisti de renume international precum The Chemical Brothers, Pendulum si Faith No More, urmand sa revina apoi la Bucuresti pentru un concert in cadrul Ciuc Summer Fest, pe aceeasi scena cu celebra orchestra Pink Martini.
Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16-18 iulie, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti si va include in programul sau alaturi de nume precum Faithless, Pink Martini si Gary Moore si numeroase trupe autohtone printre care Suie Paparude, Vita de Vie, Sensor, E.M.I.L, Discoballs, L’orchestre de Roche, The MOOoD si The Mono Jacks.
Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest pot fi achizitionate online de pe www.myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.
De asemenea, cei care doresc sa participe si la festivalul Exit, in Serbia, isi pot achizitiona un abonament valabil pentru toata durata evenimentului, 8-11 iulie, direct de pe site-ul www.myticket.ro, la pretul de 430 de lei.