De Citit : Știri

Les Elephants Bizarres si Scout Astray la Kinofest

| 20 octombrie

Cea de-a treia editie a Festivalului International de Film Digital Kinofest debuteaza in forta pe 22 octombrie la The Light Cinema. Pe langa filme, prima seara a festivalului ii va avea ca invitati pe Les Elephants Bizarres si Scout Astray, doua trupe romanesti de muzica indie, care vor asigura coloana sonora a primului festival de film digital din Romania. Concertele vor include combinatii inedite de performance live, instrumente muzicale digitale si visuals.
Ca si in editiile precedente, festivalul dureaza 3 zile, totalizand peste 21 de ore de competitii de film, proiectii speciale & off competitie si concerte. Fiecare zi de festival include o competitie de filme digitale (fictiune, animatie, micromovie), cu peste 160 de filme inscrise din 20 de tari, multe din ele fiind proiectii in premiera pentru Romania.
Kinofest este o gala de festivaluri, reunind cele mai premiate scurtmetraje recente, realizate de autori cu un palmares impresionant. Peste o treime din filmele din festival au cel putin un premiu international, la festivaluri de elita precum Oscar, Cannes, Sundance, Siggraph, Annecy, Tamper s.a. Programul complet al festivalului il gasiti AICI!
Pana miercuri, 21 octombrie inclusiv, se pot achizitiona abonamente la pret redus (35 lei pentru toate cele 3 zile) de pe TicketPoint.ro, din magazinele Diverta selectionate sau de la casieriile The Light Cinema.
Dupa aceasta data, mai pot fi achizitionate bilete direct de la locul in care se va desfasura festivalul (The Light Cinema) la pretul intreg de 20 lei pe zi.
Kinofest este primul (si singurul) festival international de film digital din Romania. Kinofest este un eveniment sustinut de IQads si gazduit de The Light Cinema, realizat cu sprijinul AVON Cosmetics Romania.