De Citit : Știri

Kate Nash lanseaza un nou album

| 02 martie

CRAYON FULL OF COLOUR va fi lanat pe 19 aprilie 2010.

“You’ve come so far, well done darling!
We knew that you had it in you,
You can do anything that you want, world is an oyster!
Don’t disappoint us!”

Inca de la primele versuri ale indraznetului single, You’ll Never Listen, care incepe cel de-al doilea album al lui Kate Nash, este evident ca artista a reusit sa faca tranzitia de la un blogger de dormitor la o tanara talentata si unica, aflata intr-o misiune.

Piesa si albumul sunt intru totul in stilul consacrat Nash si, desi roscata inca pastreaza spiritul de adolescenta, a atins rafinamentul femeii in care incet, incet se transforma.

Inca de la inceputuri Kate a stiut in ce directie vrea sa se indrepte cu acest album, insa dupa imensul succes al materialului de debut din 2007, „Made Of Bricks”, avea nevoie de o pauza.
Asa ca in acesti ani de repaus si-a petrecut timpul facand „lucruri obisnuite”.

Pe langa faptul ca si-a cumparat prima sa locuinta, si-a luat carnetul de conducere si a avut grija de iepurele sau Fluffy, Kate a si invatat sa cante la tobe si si-a facut timp pentru a se concentra asupra muzicii pe care a iubit-o din totdeauna. A gasit timp pentru a-si dezvolta simturile si a devenit un om responsabil.
A fost membra fondatoare a The Featured Artists Coalition, o grupare infiintata pentru a avea grija de drepurile muzicienilor.

Dorind sa se foloseasca intr-un mod cat mai onest de castigurile dobandite prin munca sa, Kate a pus bazele unei fundatii pentru artistii saraci, pe care aceasta a botezat-o „Have 10p” (Ia 10 centi). Ideea care a stat la baza a fost aceea de a-i ajuta pe oamenii talentati sa aiba fondurile necesare pentru a crea ceva unic, decat a fi nevoiti sa munceasca undeva doar pentru a-si putea permite sa traiasca de la o zi la alta.

Kate a devenit si proprietara si mentor al unui adapost de fete din Harrow numit The Wish Center.
Descoperind ca acest adapost nu beneficia de fonduri si ca cel mai mult primisera 40 de lire, Kate si-a mobilizat prietenii muzicieni (Billy Bragg, Edwyn Collins, The Receeders – trupa in care aceasta canta la tobe) si a organizat un concert de binefacere pentru Wish Center, castigand peste 4000 de lire doar in acea seara.

Toate cele intamplate in perioada de repaus au ajutat-o pe Kate sa decida ce vrea sa faca in continuare, asa ca noul material al sau este inevitabil despre maturizare, asumarea responsabilitatii pentru actiunile tale, despre ce inseamna sa fii uman si sa lupti impotriva nedreptatilor de pe aceasta lume …si desigur despre cum este sa te indragostesti.

Primul single de pe noul album intituleaza Do Wah Doo si se va lansa comercial luni, 12 aprilie 2010.

Iata piesele de pe album:

1. You’ll Never Listen
2. Kiss That Girl
3. Don’t You Want To Share The Guilt?
4. I Just Love You More
5. Do Wah Doo
6. Higher Plane
7. I’ve Got A Secret
8. Oh Jay
9. Later On
10. Pickpocket
11. You Were So Far Away
12. I Hate Seagulls

Sursa: Universal Music Romania.