De Citit : Știri

Incepe cel mai tare festival de parasutism din Europa de Est

| 20 mai

Cel mai mare festival de parasutism din Europa de Est, Dynamite Days incepe la Bucuresti pe 20 mai.

București, 19 mai 2015 – Primul și cel mai mare festival de parașutism din România, dedicat atât amatorilor, cât și parașutiștilor cu licență a ajuns la cea de-a VII-a ediție. În perioada 20-24 mai, la festivalul Dynamite Days organizat de TNT Brothers vor participa campioni mondiali ai sportului și parașutiști profesioniști din toată lumea. Aceștia vin pregătiți pentru cea mai mare petrecere în aer și la sol din România.
Profesioniști și amatori, iubitori de senzații tari ghidați de adrenalină și mânați de pofta pentru experiențe inedite se pregătesc pentru cel mai mai așteptat eveniment al anului. Aflat la a VII-a ediție, festivalul Dynamite Days organizat de TNT Brothers la Aerodromul Clinceni, a câștigat în scurt timp renume internațional, devenind unul dintre cele mai apreciate evenimente de parașutism, la nivel European.

Timp de 5 zile, spectatorii vor putea asista la salturile și demonstrațiile spectaculoase ale profesioniștilor de renume, care își perfecționează tehnica alături de instructori calificați la nivel internațional. De asemenea, aceștia se pot bucura de muzică, petreceri tematice, invitați surpriză, proiecții de film și petreceri cu DJ în hangar în fiecare seară.

Pentru cei care doresc să își depășească limitele și să petreacă la 4000 de m alături de elita sportului, TNT Brothers oferă, în perioada 20-22 mai, o reducere de 150 de lei la achiziționarea unui salt în tandem cu fotografii și înregistrare video.

”Parașutiștii cu licență au șansa să se antreneze cu instructori recunoscuți la nivel global: campionul mondial Will Penny (Africa de Sud), Petter Jonsson (Suedia), Ty Baird (Australia), Micah Couch (Dubai), Inka Tiitto, Ode Siivonen (Finlanda), Simone Favat – instructorul primei echipe de 4-way din Romania și mulți alții. În plus, o așteptăm cu nerăbdare pe Roberta Mancino, top model și parașutistă recunoscută ca fiind ”Cea mai sexi femeie atlet din lume”. Aceasta va realiza salturi spectaculoase în ținute de senzație.” povestește Bogdan Boeru, co-fondator TNT Brothers.

Mai mult decăt atât, la fiecare ediție a festivalului Dynamite Days, echipa TNT Brothers realizează recorduri naționale inedite de prinderi în aer. Anul trecut, 19 parașutiști au realizat o prindere record în formă de stea, în cădere liberă de la 4.000 m, cu o viteză între 300 – 360 km/oră.