De Citit : Știri

Horror-ul „Paranormal Activity”, produs cu 11.000 de dolari, este noul lider al incasarilor din SUA

| 26 octombrie

Pelicula horror "Paranormal Activity", produsă în urmă cu trei ani cu un buget de doar 11.000 de dolari, povestea unui cuplu care locuieşte într-o casă bântuită, este noul lider al box office-ului din SUA, cu încasări de 22 de milioane de dolari în weekend, potrivit Internet Movie Data Base (IMDB).

"Paranormal Activity", regizat de Oren Peli, un fost producător de jocuri video, a devenit fenomenul toamnei în SUA, înregistrând încasări de 64 de milioane de dolari de la lansarea pe marile ecrane, în urmă cu cinci săptămâni. "Paranormal Activity" urmează paşii peliculei "The Blair Witch Project", un film produs cu buget redus care a avut un destin excepţional, cu încasări de peste 240 de milioane de dolari în lume.

Povestea "Paranormal Activity" are o simplitate dezarmantă, însă o eficacitate redutabilă – un tânăr cuplu de americani, înfricoşat de zgomotele nocturne din casa în care locuieşte, montează o cameră video pentru a surprinde o eventuală activitate paranormală care se desfăşoară în timpul nopţii.

Deşi filmul a fost turnat în 2006, a trebuit să aştepte trei ani pentru a fi lansat în sălile de cinema, fiind cumpărat într-o primă fază de Steven Spielberg prin societatea sa Dreamworks. După ce a stat un timp pe rafuturile companiei, a ajuns la studiourile Paramount, după dezbinarea dintre studioul hollywoodian şi realizatorul "Jurassic Park".
CITESTE MAI DEPARTE pe REALITATEA.NET.