De Citit : Știri

Fostul sot al lui Teri Hatcher face concurenta serioasa la “Neveste Disperate”

| 23 octombrie

Fostul sot al actritei Teri Hatcher a aterizat intr-unul din rolurile principale din Brothers & Sisters – principalul serial concurent al Nevestelor Disperate, in care joaca actrita.
Jon Tenney, care a fost casatorit cu Hatcher intre 1994 si 2003 si este tatal lui Emerson Rose – fiica lor, va intra in pielea iubitului lui Sally Field din Brothers & Sisters.
Cele doua seriale sunt difuzate pe canale concurente, la aceeasi ora in fiecare duminica noapte.
Actiunea serialului Brothers & Sisters se petrece in Los Angeles si urmareste viata familiei Walker, care dupa moartea capului familiei afla ca acesta nu doar ca si-a inselat sotia timp de doua decenii, dar a fost si un delapidator de succes, punand in pericol afacerea si averea familiei. Cei cinci frati Sarah, Kitty, Tommy, Kevin si Justin lupta si ei cu probleme bine cunoscute publicului american. Sarah incearca sa-si salveze casnicia, Kitty trebuie sa alerge intre iubire si cariera in jurnalism politic, Tommy cel stoic si bun este mereu stresat sa nu-si dezamgeasca familia si tatal decedat. Kevin este mereu in cautarea barbatului perfect, iar Justin incearca sa uite ororile razboiului din Afganistan cu ajutorul drogurilor.
Neveste Disperate a ajuns la sezonul 6, care va fi lansat in scurt timp, acesta fiind primul sezon in care Nicollete Sheridan lipseste din serial, tinand cont ca personajul sau a murit sezonul trecut. Pe langa cele cinci prezente obisnuite ale serialului, Drea De Matteo se alatura personajelor principale, interpretand-o pe Angie Bolen, noua nevasta din Wisteria Lane.
Julie (Andrea Bowen) revine in atentia serialului, la fel ca si Karen McCluskey (Kathryn Joosten). Din randul personajelor noi – Ana Solis, nepoata lui Carlos, va avea un personaj destul de dezvoltat.
Sursa: Contact Music, starpulse.com, People, tv.com.