De Citit : Știri

Esti curios cum vad tinerii Romania?

| 08 decembrie

Te-ai gandit cum arata Romania vazuta prin ochii tinerilor?

In perioada 13 decembrie – 29 ianuarie, pasajul de la Universitate gazduieste o expozitie de fotografie care prezinta in imagini Romania zilelor noastre. Te invitam la un joc de culoare, un joc al apropierii si distantei, al ansamblului si detaliului. Titlul expozitiei este "Romania, esti frumoasa!", iar imaginile propun o alta abordare a frumusetii prin surpinderea cadrelor din viata de zi cu zi.
Expozitia de fotografie este inclusa in cadrul unui program de responsabilitate sociala dezvoltat de L’Oréal Romania, cu ocazia aniversarii centenarului grupului.
Lucrarile expuse sunt cele premiate in cadrul unui concurs de fotografie lansat in iunie 2009 in randul studentilor din toate centrele universitare din Romania. Cei 100 de studenti care au fost desemnati castigatori vor primi burse private in valoare totala de 200.000 RON. Concursul s-a derulat prin intermediul site-ului www.loreal100.ro. S-au inscris 7.242 de studenti cu 17.713 de fotografii.
Juriul a fost format din experti renumiti in frumusete: Alexandru Abagiu (make up artist), Marius Baragan (fotograf), Mihaela Glavan (fashion designer), Florin Noje (hair stylist), Carol Capita (profesor universitar), Richard Matalon (Country Managing Director L’Oréal Romania).
Grupul L’Oréal

L’Oréal, lider in industria frumusetii din lume, a sarbatorit in 2009 centenarul, 100 de ani de cand este angajata in aventura frumusetii. Compania, care la inceput avea un singur brand, infiintata de un chimist vizionar, Eugène Schueller, in Paris, Franta, in 1909, a devenit, in timp, liderul mondial in industria frumusetii, datorita abordarii stiintifice riguroase, ambitiei de a cuceri pietele internationale si cautarii permanente a inovatiei si calitatii. Astazi, compania are 23 de branduri la nivel mondial, prezente in toate lanturile de distributie (saloane de cosmetica, piete de larg consum, lanturi de lux, farmacii), cu origini culturale diverse.
L’Oréal este considerata drept una dintre cele mai responsabile 100 de companii din intreaga lume.