De Citit : Știri

DJ Sava & Raluka lanseaza videoclipul “I Like”

| 17 iunie

I Like (The Trumpet), noul single DJ Sava & Raluka, se anunta a fi unul dintre hiturile verii 2010, piesa primind reactii foarte bune de la toti cei care au ascultat-o pana acum, dintre care enumeram importanti oameni de radio si online, colegi de breasla sau fani.
Cu un sound original fata de productiile de club autohtone, I LIke (The Trumpet) reuseste sa se impuna de la prima ascultare drept o creatie diferita ca stil ce pastreaza insa genul de club, DJ Sava realizand si de aceasta data un nou hit-to-be alaturi de colega sa Raluka.
Filmarile celui mai nou videoclip pentru single-ul I Like (The Trumpet) au avut loc in salina de la Turda. Alaturi de DJ Sava, Raluka si cele doua dansatoare, in videoclip isi face aparitia si Connect-R, unul dintre cei mai apreciati producatori ai momentului, piesa I Like (The Trumpet) fiind realizata de acesta impreuna cu Dj Sava.
In regia lui Dragos Buliga, clipul are o tema de inspiratie military.
I Like (The Trumpet) a ajuns rapid in topuri si in preferintele ascultatorilor, fiind No.1 in Top 100 Romania Airplay, mentinandu-si pozitia timp de 3 saptamani consecutiv, dar si in Top 100 European Airplay, cumuland un total de peste un milion de vizualizari pe canalele oficiale de Youtube.
Reputatul DJ ce a mixat de curand la Chisinau, in deschiderea unuia dinte cei mai notorii DJ internationali – Tiesto – isi lanseaza astazi in online videoclipul noului sau single , fiind increzator atat in regie, cadre, locatia aleasa, poveste, personaje, dar mai ales in piesa si isi incurajeaza fanii sa vizioneze si comenteze atat teaserul cat si clipul.
“Avem un feedback excelent. I like (The trumpet) are sanse sa devina hitul verii. Casa de discuri cu care am contract, Cat Music, a oferit licenta de difuzare in afara granitelor. Am decis sa ii facem un videoclip pe masura. Am filmat in salina la Turda, avand parte de o locatie excelenta, iar regizorul Dragos Buliga a surprins niste cadre superbe. Am mare incredere in acest videoclip si in piesa", spune DJ Sava.