De Citit : Știri

Daca doriti sa revedeti… castigatoarele concursului de scurtmetraje Avon Movie for Life 2010

| 17 decembrie

Dupa 2 luni de competitie, voturi din partea a 3 jurii si o lupta intre 27 de finaliste, au fost premiate cele 3 filme castigatoare ale concursului de scurtmetraje Avon Movie for Life.
Anul acesta, locul 1 a fost castigat de scurtmetrajul 2 minute, realizat de Daniel Dobrin si Mihai Gheorghe:

Locul 2 a revenit animatiei Si daca maine… realizata de Bogdan Moraru si Gabi Rusu:

Iar locul 3 a fost castigat tot de o animatie, Ce nu simte Laura, realizata de Andreea Stroea:

Avand stiluri de realizare foarte diferite, cele 3 filme au reusit cel mai bine sa transmita in mod memorabil si emotionant mesajul Campaniei pentru sanatatea sanilor: “A promite inseamna a face. Promite ca mergi la control!” Cele mai bune trei filme din concurs au fost recompensate cu premii in valoare totala de 3.000 de euro.

Editia din acest an, desfasurata intre 13 septembrie si 28 noiembrie, a fost cea mai extinsa si mai vizibila de pana acum. Lucrarile din competitie au fost evaluate de 3 jurii: profesionisti din domeniul comunicarii si al filmului (50% din nota finala), publicul prezent in prima zi la proiectia Avon din cadrul Kinofest, de la Muzeul National de Arta Contemporana (20% din nota finala) si publicul larg, care a votat online (30% din nota finala). Cele 3 clasate au fost despartite de diferente foarte mici de punctaj si, ca o confirmare a evaluarii juriilor, juriul profesionistilor si cel al publicului larg au ales aceleasi filme in top 3.

Organizat de AVON Cosmetics Romania, cu sprijinul IQads, concursul a provocat si in acest an realizatorii romani de film (fie ei profesionisti, studenti sau amatori) sa creeze scurtmetraje care sa transmita cat mai memorabil si mai emotionant mesajul campaniei de preventire a cancerului la san, initiate de Avon. Concursul s-a desfasurat in cadrul platformei de creatie The Creator by IQads, iar toate lucrarile finaliste pot fi vazute aici.
Click pentru cele mai recente stiri.