De Citit : Știri

Corina – dans la bara in noul videoclip

| 20 decembrie

Corina se intoarce cu un nou sound, un nou look si mai mult sarm ca niciodata. Petrecerea de bun venit este spusa in videoclipul celei mai recente melodii, No Sleepin.
Melodiaa fost lansata pentru prima data in Germania, ca piesa centrala a editiei 2010 Popstars Germaria. In cadrul reality show-ului, mai multe cantarete si dansatoare concureaza pentru a face parte din cel mai fresh girl-band. Piesa a fost interpretata de castigatoarele concursului, dand de asemenea si numele primului lor album de studio.
Videoclipul ce se va lansa in curand a fost filmat in doua locatii, un interior modern si eleganta Casa a Scriitorilor, scena unei petreceri cu aer extravagant. Intr-un stil punk-burlesque, cantareata isi face aparitia asemeni unei afrodite disco, ‘inflorind’ dintr-un cocon de panza alba, in mijlocul unei flori din oglinzi.
Dupa cum ne-a spus insasi Corina, "pentru ca nu putea fi nimic mai burlesque decat un dans la bara, ma veti putea vedea in noul meu videoclip dansand senzual, sexy, delicat incisiv. Muza mea a fost Dita von Teese, pe care o ador, care respira efectiv burlesque".
Click pentru cele mai recente stiri.