De Citit : Știri

Cheeky Girls: “Avem prieteni buni printre paparazzi”

| 20 mai

Sefii de la BBC le vor pe Monica si Gabriela Irimia in varianta englezeasca a show-ului Dansez pentru tine, dar ele vor sa mai danseze o data la PRO TV. Sustin ca sunt fete normale, care-si spala hainele de mana. La vara isi vor lansa propria linie de cosmetice. Monica recunoaste ca are sentimente pentru Darius, cel alaturi de care a castigat Dansez pentru tine.

– Cum v-au asteptat mama si prietenii la Londra?

Monica: Urmeaza sa ajungem miercuri inapoi. Am inteles ca toata lumea ne asteapta cu multa nerabdare, in special agentii care se pare ca ne-au simtit lipsa la buzunar.

– Va oferiti o mica vacanta acum, dupa Dansez pentru tine?

Gabriela: Nu a fost timp de vacanta, pentru ca bunicul nostru de la Oradea este bolnav, internat in spital in urma unui accident vascular. S-a intamplat in ziua in care Monica a castigat trofeul visurilor la Dansez pentru tine. Asadar, vacanta a fost petrecuta fugind de acasa, la Oradea, la spital, cu multa grija si teama.

– Paparazzi nu va iarta. Sunt tot timpul pe urmele voastre. Care e relatia cu ei?

Gabriela: Sincer? Apreciem foarte mult munca lor si avem prieteni buni printre ei. Foarte putina lume realizeaza munca grea pe care ei o au de facut, stau uneori zile si nopti sa realizeze o fotografie. Multi dintre ei au familie si multi copii si traiesc nu din salariu, ci din ce fotografii reusesc sa faca. Noi pozam cu placere uneori si ei ne respecta pentru asta, pentru ca ii ajutam sa-si castige existenta.

Citeste mai mult pe Cotidianul.ro.