De Citit : Știri

Cele mai bune lucrari din competitia Desperados Wild Comics, prezentate maine la ADfel

| 17 august

Castigatorii competitiei Desperados Wild Comics si cele mai bune lucrari finaliste vor fi prezentati maine, in cadrul evenimentului de branded entertainment ADfel, organizat de IQads, pe terasa Fabrica.
Aventurile soparlei Desperados in vacanta de vara au fost inscrise de concurenti pe platforma The Creator, atat sub forma de comics, cat si de scenarii-text care au fost transformate in benzi desenate de catre ilustratorul Octav Ungureanu. Octav este obisnuit sa deseneze repede pentru ca obisnuieste sa stea in locuri cheie din Bucuresti, cum ar fi la TNB, si sa surprinda trecatorii in desene la minut, pe care apoi le ofera „modelelor”.
Alaturi de Octav Ungureanu (Smoking Cool Cat), din juriul profesionist au mai facut parte Noper (Ilustrator), Oana Nuta (Brand Manager, Heineken Romania), Adriana Lungu (Business Developer, Blue Idea). Cel de-al doilea juriu a fost format din publicul larg, care a putut vota online.
Cei doi castigatori ai competitiei au fost desemnati ieri si urmeaza sa fie anuntati in cadrul serii de sambata de la ADfel. Juriul a acordat un premiu pentru cea mai votata lucrare sub forma de design (3.000 lei) si unul pentru cea mai votata lucrare sub forma de text (2.000 de lei). In plus, cele mai bune 10 lucrari inscrise direct sub forma de desen vor fi produse, expuse in Club Fabrica si oferite castigatorilor, iar cele mai bune 10 lucrari inscrise ca text vor fi desenate de catre ilustratorul Octav Ungureanu (Smoking Cool Cat) si prezentate la ADfel.
Despre Desperados
Desperados este berea cu gust de tequila asociata petrecerilor nebune si distractiei. Este gustul exotic dat de combinatia de bere cu tequila, dar este si gustul libertatii, al curajului, al distractiei salbatice. Simbolul reptilei sta marturie pentru personalitatea spontana a marcii. Desperados se adreseaza in special consumatorilor mereu in cautare de provocari, initiind in Romania petrecerile cu o puternica experienta senzoriala. Invitatii danseaza alaturi de iguane si serpi, isi tatueaza corpul in salonul de tatuaje, jongleaza cu focul, dau frau sentimentelor si se casatoresc in Capela Desperados.
Despre TheCreator
The Creator este platforma de concursuri de user generated content a portalului de publicitate IQads.