De Citit : Știri

Ca$$a Loco si George Hora lanseaza noul single “La Mall”

| 08 iunie

Ca$$a Loco a lansat un nou single cu titlul La Mall. Aceasta piesa este o prima colaborare cu compozitorul George Hora, care a manifestat un viu interes fata de proiectul baietilor.
“Am ales sa lansam piesa online, pentru ca am constatat urmatorul lucru: Daca in 1986 Video killed the radio star, acum, the Internet will kill both”, a declarat unul din membrii trupei, Cosmin Tudoran.

Noul single La Mall se doreste a fi o radiografie clara a societatii romanesti, o parodie de actualitate, care analizeaza, cu umorul specific formatiei Ca$$a Loco, cel mai popular hobby al romanului: mersul la Mall.

“La Mall este un imn dedicat tuturor celor care cred ca intratul in incinta e la fel ca mersul la biserica. Vorbim, in stilul Ca$$a Loco, despre tricourile mulate, uniforma Mall-istilor, despre placerea romanului de a consuma aripi picante si despre atitudinea celor care practica acest sport”, au declarat cei de la Ca$$a Loco.

Lansarea piesei La Mall coincide cu lansarea concursului “Ca$$a Loco te trimite la Amsterdam!”, ce ofera ca premiu o excursie pentru doua persoane la Amsterdam.

Pentru a castiga excursia, participantii trebuie sa realizeze un videoclip pentru piesa La Mall si sa-l posteze pe trilulilu.ro. Castigatorul concursului va fi acela care va obtine cel mai mare numar de vizualizari, precum si votul membrilor trupei Ca$$a Loco.

Mai multe detalii despre acest concurs aici!

Ca$$a Loco inseamna: Bogdan Muresan, Cosmin Tudoran si Leonard Muha. Trupa activeaza de peste 10 ani pe piata muzicala romaneasca, iar in iulie 2000 apare primul single si videoclip Fat Frumos. Acesta piesa a socat publicul romanesc fiind retinuta si agreeata atat de copii, tineri, oameni maturi dar si persoane in virsta. Tot in acesta perioada apare primul album Sorel. Ca$$a Loco este unica trupa romanesca care nu canta despre dragoste, sentimente, “ai venit si m-ai parasit”, prezenta in singurul top romanesc autorizat si agreat, RT100, care a avut zeci de prezente pe locuri fruntase si doua piese in top10: Vand Fan – 2001 (locul 2) si Ce bine imi pare ca ai luat teapa 2003 (locul 7) . Alte piese prezente in Rt100 : Fat Frumos, Eterna si Fascinanta Romanie, Goanga, Din Dragoste, American Dream, Cea Mai De Treaba Fata Din Lume.