De Citit : Știri

Bilete la AC/DC, doar prin Reteaua Eventim.ro

| 25 ianuarie

Concertul AC/DC este unul dintre cele mai dorite si asteptate evenimente din Romania, lucru care a facut ca publicul sa ia cu asalt punctele de vanzare ale retelei Eventim.ro.
Ritmul in care se vand biletele este un record pentru piata din Romania, piata atipica, cu obiceiuri specifice fata de restul Europei, dupa cum o evalueaza Valentin Vasiloiu, directorul executiv Eventim.
In scurt timp, biletele din fata scenei si cele la pret promotional (cele 20.000 de bilete de 127,2 lei) s-au epuizat. Biletele din aceasta categorie (Normal Circle) sunt disponibile de acum la pretul de 148,4 lei. De asemenea, odata cu epuizarea biletelor la pret promotional, a incetat si oferta de vanzare a biletelor in rate. Posesorii de vouchere N1 si G1 vor putea achita voucherele N2 si G2 in perioada 11 februarie – 10 aprilie.
Interesul mare pentru acest eveniment a facut ca organizatorii sa ia in calcul suplimentarea la anumite categorii de bilete, pentru a face fata cererilor pietei. Singura categorie la care este posibila in acest moment suplimentarea este cea a biletelor cu locuri si pentru aceasta Eventim.ro a pus deja in vanzare un nou lot de bilete.
Pe 16 mai 2010, AC/DC vine pentru prima data in Romania. Concertul va avea loc in Piata Constitutiei. Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.
Sursa: Gala PR.