De Citit : Știri

Atmosfera tensionata pentru Ben Foster si fratele sau Jon in PANDORUM

| 12 octombrie

Impatimit al filmelor de actiune, Ben Foster s-a aflat in premiera alaturi de fratele sau pe platourile de filmare de la PANDORUM, un thriller palpitant, care va putea fi urmarit in cinematografele din Romania incepand cu data de 16 octombrie.

Dupa succesul din 3:10 to Yuma/ Drumul Dreptatii, Foster revine pe marile ecrane cu un nou rol incitant in thrillerul PANDORUM, unde interpreteaza personajul caporalului Bower, unul dintre astronautii captivi pe o nava pierduta in timp si spatiu. Pentru prima data in cariera, Ben are ocazia de a juca alaturi de fratele sau, mai tanarul Jon Foster (The Informers), caruia i-a revenit, de asemenea, un rol in film.

Intr-un interviu recent, Ben isi recunoaste pasiunea pentru proiectele iesite din comun: ,,Am fost atras de la bun inceput de originalitatea scenariului. Mi-au placut foarte mult elementele de groaza din el. Nu stiu cat de usor puteti voi sa adormiti seara, dar eu chiar am probleme la acest capitol si am vrut sa experimentez senzatia de confuzie totala, in care nu te poti ghida decat dupa instincte. A fost mai mult decat interesant sa redam aceasta stare pe marele ecran si sa o facem in cel mai real mod posibil.”

In PANDORUM, groaza capata dimensiuni cosmice: la bordul unei nave spatiale aparent parasite, doi astronauti isi revin dintr-un somn profund. Fara amintiri, complet dezorientati, cei doi nu isi mai cunosc identitatile si nici misiunea care i-a adus acolo. Uniti de povestea bizara in care s-au trezit si neavand prea multe indicii despre ce s-a intamplat, ei se vad nevoiti sa lupte impotriva fortei care incearca sa-i extermine.

MediaPro Distribution prezinta terifianta poveste a astronautilor din thriller-ul PANDORUM, incepand cu 16 octombrie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Starplex, Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cinema City (Cluj si Iasi).