De Citit : Recomandări

Cum sa arati si sa te simti bine prin nutritie si sport?

| 17 februarie

Ca femeie e foarte important sa te simti bine in corpul tau si sa fii plina de energie si vitalitate pe tot parcursul zilei. Iar asta presupune un stil de viata sanatos, alimentatie corecta si miscare. Toate ne dorim un corp frumos si sanatos, dar cel mai adesea presiunea timpului si solicitarile zilnice ne depasesc si ajungem sa neglijam acest aspect.
Insa, depinde doar de noi sa nu renuntam la visele noastre, sa ne amintim in fiecare moment ca se poate, si mai ales, sa nu uitam nici o clipa ca meritam sa aratam si sa ne simtim bine.
Cea mai in masura sa ne vorbeasca despre aceste lucruri este Cori Gramescu. Ea a ajuns sa fie un antrenor si nutritionist de succes la capatul unei cautari personale. Isi dorea sa gaseasca acea cale prin care sa ajunga sa arate bine, sa se simta sanatoasa si in echilibru. Si astfel, prin propria experienta a ajuns sa descopere secretele unui stil de viata sanatos, aplicabile si eficiente in contextul ritmului de viata alert al societatii actuale.

Pe 20 Februarie 2014, Cori abordeaza acesta tema in cadrul comunitatii Femeile Merita. Participantele la workshop vor afla care sunt beneficiile unui stil de viata sanatos, cat de important este sportul in viata fiecareia dintre noi, ce putem face in acest sens, si mai ales, vor afla ca “lucrurile nu sunt atat de complicate pe cat par. Vom invata impreuna care sunt principiile simple pe care trebuie sa le adoptam pentru a ne imbunatati starea de bine, de a ne atinge obiectivul in greutate si de a-l mentine.”

Workshop-ul va oferi informatii utile atat doamnelor care au o viata activa din punct de vedere profesional si carora programul nu le permite sa ajunga la o sala de sport si nici sa tina o dieta stricta, dar si doamnelor care au familii si care nu au timp sa adopte un regim de viata 100% sanatos. Totodata, Cori, va vorbi si despre cum putem avea un plan de dieta 100% personalizat, combinat cu un program de antrenament adaptat pentru a obtine rezultate rapide, sanatoase si de durata.