De Citit : Interviuri

Interviu cu trupa Alb Negru

| 30 martie

Recent a fost lansat videoclipul "Amintiri", un nou extras de pe albumul cu numarul patru "Kalimba". AlbNegru este una dintre trupele in voga, care si-a pastrat succesul si fanii de la inceputuri pana acum.

Cum a fost lansata piesa Amintiri? Este o dedicatie pentru cineva anume? Are o semnificatie anume?
Andrei: Este o dedicatie pentru toate relatiile din viata noastra, care acum s-au sfarsit si de care ne-am detasat, totusi ramanand AMINTIRI, unele mai bune, altele mai putine bune… dar ele sunt amintirile noastre.

Cum definiti cheia succesului? Sunteti artisiti impliniti din punct de vedere profesional?
Kamara: E o cheie la care lucrezi foarte mult timp, pana sa deschizi usa succesului, ai multe etape de parcurs. Politica pasilor marunti e cea mai buna metoda daca vrei sa rezisti in timp pe scena. Noi putem spune fara a gresi ca am inceput de ceva vreme sa simtim o implinire pe plan profesional. Avem deja 4 albume la activ si 7 videoclipuri in cei 4 ani de existenta. Se poate mai mult, dar se poate si mai putin. Apoi implinirea vine atunci cand constati ca nu putina lume iti asculta muzica si se regaseste in ea, asta e cea mai mare multumire pentru un artist.

Kamara, din sursele noastre esti un bun bucatar. Care e specialitatea ta? Canti in bucatarie? Te inspiri in bucatarie?
Kamara: Daca nu as fi fost bun bucatar, as fi murit de foame. Nevoia m-a invatat sa gatesc inca de mic copil, fiind fratele cel mare, am fost pus fata in fata cu situatia de a gati pentru mine si fratii mei, asta pentru ca Mamica noastra trebuia sa plece la munca. In timp, nevoia s-a transformat in placere si acum gatesc atunci cand am invitati acasa. Eu mai mananc prin oras. Deh, sunt burlac.

Cine sunt fanii vostrii?
Andrei: Eu cred ca sunt ascultatorii de muzica buna, asa vreau sa eu cred, iar pentru a asculta muzica buna nu trebuie sa ai o anumita varsta.

Citeste AICI continuarea interviului realizat de Daniel Mitre pentru www.tabu.ro .

sursa foto: www.mediapromusic.ro .