De Citit : Editoriale

Interviu cu o fata de 21 de ani

| 15 octombrie

Declarat nereprezentativa.
www.dob.ro
Politica?
Nu. Nu pot sa zic ca ma doare fix in… Nu inteleg de ce ii intereseaza pe altii. Nu inte­leg de ce exista departamen­te de politica in redactii. Mi se pare ca ar trebui sa fie un lucru atat de simplu. Ar trebui sa fie curat si standardizat.
Familie?
Vreau o familie. Nu acum, mi-e teama ca n-o sa fiu in stare sa handle familia.
Comunism. Ne intoarcem?
Nu am nicio parere vizavi de unde se duc lucrurile. Pare­rea mea despre comunism e cea a persoanelor apropite. Adica a fost un cacat.
Pentru ce traiesti?
Nu am nici cea mai vaga idee acum, dar peste o ora o sa traiesc pentru ceva. Peste doua pentru altceva. Peste trei iar n-o sa stiu. Peste 5 poate n-o sa mai vreau sa traiesc.
Muzica?
De doua zile incoace MGMT, Stereophonics, Groove Armada.
Noi, cei de 34 de ani, suntem alta generaTie decat voi?
Da. Noi, eu, de exemplu, am fost aruncata foarte repede in munca. A trebuit sa cresc intr-un an cat altii in patru. Si am observat asta la mul­ta lume de varsta mea. Eu nu pot sa ma-mbat, cum fa­ceati voi la 21 si sa ma duc dimineata la serviciu.
Unde o sa ajungi aaa?
O sa am mai devreme decat ceilalti libertatea de-a alege ce vreau.
Marijuana
Once in a while.
Sex cu femei?
Nu.
Te-ai gandit?
Da
O s-o faci?
When the time is right.
Religie
Cred intr-un amestec intre lucrurile pe care le-am citit despre asta. Pana acum toa­te spun acelasi lucru. Gene­ratia mea crede ca cresti­nismul is kind of stupid. Toti cred in A Big Thing. Dar toti sunt enervati ca traiesc intr-o tara in care e prost interpretat acest Big Thing. De-asta o sa plec in India.
Famous last words
Generatia mea prefera sa raspunda doar cand e intrebata. Nu ne bagam singuri in seama. Avem multe pa­reri dar nu le exprimam de frica. De frica de-a nu fi ju­decati, de-a nu fi luati in se­rios (I get that every day). Si de lene.